Sinar Harian, 12 Januari 2009 - Rahayu Mustafa (Kumpulan Karangkraf Sdn. Bhd., 2009)
Datuk Seri Najib Tun Razak semalam menegaskan semua pegawai dan kakitangan kerajaan di negara ini akan mendapat pembelaan sebaiknya daripada kerajaan pimpinan Barisan Nasional (BN).