Sinar Harian, 04 March 2009 - Norshahzura Mat Zuki (Kumpulan Karangkraf Sdn. Bhd, 2009)
Tindakan berani tiga remaja memasuki sebuah rumah melalui tingkap mengejutkan penduduk sekitar Pangsapuri Seksyen 16, dekat sini yang menyangka mereka adalah pencuri awal pagi semalam berikutan kejadian pecah rumah kerap berlaku di kawasan itu.