Berita Harian ,14 Januari 2009 - Nurul Farina Nazlan Peminjam gagal kemas kini data peribadi (NSTP, 2009)
Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional (PTPTN) menangguhkan pengrusan kadar caj satu peratus yang dijanjikan bermula bulan ini berikutan kebanyakan peminjam gagal mengemas kini data peribadi mereka terutama alamat terkini.