Berita Harian, 05 Februari 2009 - Azli Ayob (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2009)
"Di sebalik keadaan pasaran ketika ini, ada beberapa syarikat luar negara berjumpa kami bagi tujuan disenaraikan di Bursa Malaysia"