Sinar Harian, 24 Januari 2009 - Nur Farhana Abdul Manan (Kumpulan Karangkraf Sdn. Bhd., 2009)
Penderitaan dan kepayahan hidup sebuah keluarga miskin yang tinggal di Taman Muhibbah di sini mendapat keperihatian bekas wakl rakyat kawasan itu apabila beliau berjanji untuk menyelesaikan masalah dan mengurangkan beban mereka.