Sinar Harian, 7 Januari 2009 - Nor Azizah Mokhtar (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2009)
Sejak dua hari lalu kaki kirinya mulai kebas dan beliau semakin 'runsing' dengan keadaannya, lebih - lebih lagi apabila memikirkan masa depan anak-anaknya jika keadaannya berterusan begini