Sinar Harian, 25 Januari 2009 (Kumpulan Karangkraf Sdn. Bhd., 2009)
Nasib seorang lelaki yang kudung sebelah kakinya selepas menghidap penyakit kencing manis mendapat perhatian sebuah pertubuhan kemasyarakatan apabila dia menerima bantuan kaki palsu baru.