Sinar Harian, 13 Januari 2009 (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2015)
Dr.Jemilah dan rakan-rakan yang lain telah berada di Rafah selama 3 hari iaitu dari 3 Januari hingga untuk meninjau kawasan dan mengenalpasti bentuk bantuan yang diperlukan.