Berita Harian, 19 March 2009 - Veena Rusli (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2009)
Pada sidang meda ringkas di Bandar Seri Begawan, Brunei Darussalam sebelum pulang ke ibu negara Isnin lalu, Datuk Seri Abdullah Ahmad Badawi sudah menggugurkan isu tuntutan ke atas Limbang, sekali gus mengesahkan pemilikan negara khususnya Sarawak terhadap daerah itu.