Berita Harian, 03 February 2009 - Azizan Hashim (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2009)
Tempoh 25 tahun memerintanh Sultan Perak, Sultan Azan Shah menyaksikan perkembangan yang membanggakan dalm bidang sukan di Perak, khususnya hoki.