Kosmo, 28 Mei 2009 (Utusan Melayu (M) Bhd, 2009)
Lazimnya, apabila berbicara tentang Negeri Sembilan, tentu ramai yang terbayangkan keindahan di Pantai Port Diksin dan keunikan Istana Seri Menanti selain treliur dengan kernakan masak lemak cili api.