Sinar Harian, 05 Mac 2009 (Kumpulan Karangkraf Sdn. Bhd., 2009)
Penduduk Taman Sari Sengai Pelik memohon kepada pihak berkuasa tempatan (PBT) agar dapat menyediakan sebuah tong sampah khas yang boleh digunakan penduduk untuk menjadi tempat pembuangan sampah berpuSAT DI KAWASAN TERSEBUT.