Berita Harian ,05 Februari 2009 - Jalal Ali Abdul Rahim (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2009)
Angka kematian dan kemalangan maut sepanjang Ops Sikap XIX sempena Tahun Baru Cina yang berakhir Isnin lalu, masing-masing meningkat sebanyak 11.6 dan 11.2, berbanding musim perayaan sama tahun lalu.