Berita Harian, 16 January 2009 - Irwan Shafrizan Ismail (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2009)
Dua kereta terbakar dalam langgar perlanggaran membabitkan 14 kenderaan di batu 10 Kilometer 16 jalan Kuantan Gambang di sini, pagi semalam, menyebabkan berlaku kesesakan sepanjang dua kilometer selama lebih tiga jam.