Berita Harian, 18 April 2009 - Mohd Hamizar Hamid (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2009)
Menteri di Jabatan Perdana Menteri, Datuk Jamil Khir Baharom, menetapkan prinsip '6M' sebagai panduan untuk mengemudi sesebuah agensi agama Islam supaya berwibawa, mantap dan muncul sebagai organisasi yang serba boleh.