Kosmo, 08 Jun 2009 - Shawkath Azde; Nor Shafawati Yup (Utusan Melayu (M) Bhd, 2009)
Pendakwah beba, Datuk Mohd. Daud Che Ngah mahu kerajaan lebih bertegas danbersikap telus bagi memastikan vaksin maningitis yang disuntik kepada jemaah haji dan umrah di negara ini tidak menimbulkan sebarang keraguan.