Metro, 25 March 2009 (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2009)
Sikap prihatin dan suka membantu menjadi amalan rakyat Malaysia. Tanpa mengira warna kulit, agama, dan bangsa, sering kali bila ada yang memerlukan, rakyat Malaysia akan tampil menymbang sesuatu .