Metro, 25 March 2009 (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2009)
Kementerian Kesihatan akan mengambil tindakan tegas mengikut Akta Pemusnahan Serangga Pembawa Penyakit 1975 untuk memecah masuk ke kediaman atau kawasan terbiar yang tidak berpenghuni jika dikenal pasti menjadi sarang pembiakan nyamuk Aedis.