Berita Harian, 14 January 2009 - Nurhasyima Hasim (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2009)
Jenayah siber di Malaysia masih berada pada tahap terkawal walaupun bilangannya semakin meningkat setiap tahun seiring peningkatan jumlah pengguna internet global.