Berita Harian 2 February 2009 - Nahar Tajri (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2009)
Pengguna perkhidmatan internet termasuk internet termasuk bagi tujuan perbankkan perlu lebih berhati-hati berikutan peningkatan mendadak kes emel spam kepada lebih 100 peratus tahun lalu, iaitu 80,526 kes berbanding 38,601 pada 2007.