Harian Metro , 23 March 2009 - Afiq Hanif (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2009)
Ia bukan perkara baru namun ia juga tidak pernah selesai. Membincangkan soal Internet, pengguna akan lebih menghubungkannya dengan jenayah penimpuan atau gejala sosial lain.