Berita Harian 27 February 2009 - Shamsiah Sanin (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2009)
Suami Sarah amat cemburu sehingga beliau tidur setiap malam dengan menyembunyikan kunci rumah dalam sarung bantal kerana bimbang Sarah akan keluar rumah.