Sinar Harian, 27 April 2009 - Rodziah Ismail (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2009)
Antara kes yang paling banyak berlaku adalah penderaan, rogol serta gangguan seksual di pejabat, yang mana kebanyakkannya melibatkan wanita namun mereka sendiri bertindak menyimpan atau menyembunyikan kes berkenaan