Berita Harian ,16 April 2009 - Nor Affizar Ibrahim (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2009)
Sehari mungkin tidak cukup untk mendengar sepenuhnya pengalaman berkongsi pahit manis yang dilalui oleh keenam-keenam pegawai kanan polis wanita yang ditemui di Mes Pegawai, Bukit Aman di Kuala Lumpur, baru-baru ini.