Berita Minggu ,19 April 2009 - Norhafzan Jaafar (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2009)
Memiliki paras rupa yang cantik dan jelita menjadi idaman setiap wanita sehingga mereka sanggup melakukan apa saja, termasuk mengetepikan rasa takut atau sakit semata-mata untuk memiliki wajah menawan.