Berita Harian, 24 Mac 2008 (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2008)
Ahli Dewan Undangan Negeri Kijal, Datuk Ahmad Said bakal berdepan dengan tindakan dipecat daripada Umno sekiranya mengangkat sumpah sebagai Menteri Besar Terengganu