Sinar Harian, 25 Jun 2008 (Kumpulan Karangkraf Sdn. Bhd, 2008)
UMNO Cawangan Kampung Pasir Baru menjelaskan isu status tanah lot yang dibangkitkan PKR sebelum ini sudah diusahakan pihaknya dan usul mengenainya setiap tahun dikemukakan ke peringkat tertinggi