Berita Harian, 18 Oktober 2008 - Abdul Jalal Abdul Rahim (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2008)
Kerajaan bersetuju melonggarkan syarat penggunaan cermin gelap kenderaan dengan membenarkan pengurangan kadar peratusan ketelusan ketelusan cahaya, sejajar piawaian antarabangsa serta keadaan cuaca di negara ini.