Berita Harian, 12 Oktober 2008 (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2008)
Saya tidak menyesal membuat keputusan. Sata berasa selesa mengenainya dan itu sebabnya saya berasaceria. saya fikir apa yang akan saya lakukan ini adalah demi kepentingan negara dan parti.