Berita Harian, 18 Oktober 2008 - Jalal Ali Abdul Rahim (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2008)
Kementerian Pertahanan semalam menghuraikan secara terperinci rasional pemilihan helikopter Eurocopter EC725 bagi menggantikan Buri dengan menegaskan proses pembelian dibuat mengikut peraturan, mengutamakan aspek teknikal dan timbal balas serta tidak dipengaruhi mana-mana pihak.