Sinar Harian, 30 Jun 2008 - Addy Junaidi (Kumpulan Karangkraf Sdn. Bhd, 2008)
Kerajaan negeri di bawah pentadbiran Pakatan Rakyat (PR) akan menggerakkan usaha memperbaiki semua persatuan belia sedia ada dalam Selangor untuk memastikan ia bergerak dengan lebih proaktif, sekali gus menambah baik kedudukan belia di negeri ini.