Sinar Harian, 27 Jun 2008 - Rani Ann Balaraman (Kumpulan Karangkraf Sdn. Bhd., 2008)
Persidangan Dewan Undangan Negeri (DUN) ke-12 Perak, yang memasuki hari ketiga semalam menjadi kecoh apabila kesemua 28 wakil rakyat pembangkang (BN) meninggalkan dewan sekitar jam 10.35 pagi kerana tidak berpuas hati dengan keputusan yang Dipertua, V Sivakumar.