Utusan Malaysia, 23 Julai 2008 (Utusan Melayu (M) Bhd, 2008)
Syarikat Perumahan Negara Berhad (SPNB) memberi jaminan tidak akan menaikkan harga rumah dalam tempoh enam bulan akan datang, meskipun kos bahan binaan terus melambung di pasaran sekarang