Harian Metro, 29 Jun 2008 (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2008)
MCA Selangor memohon kerajaan supaya mengurang atau menghapuskan bayaran tol di lebuh raya di Selangor bagi meringankan beban rakyat berikutan kenaikan harga minyak baru-baru ini.