Utusan Malaysia, 07 Jun 2008 - Amirah Amaly Syafaat (Utusan Melayu (M) Bhd, 2008)
Kongres Kesatuan Pekerja-pekerja Di Dalam Perkhidmatan Awam (CUEPACS) mencadangakan kerajaan memeberi kelonggaran kepada kira-kira 850,000 kakitangan awam sokongan untuk bekerja sambilan selepas waktu pejabat.