Berita Harian, 22 Jun 2008 - Hishamuddin Aun (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2008)
Tiada langsung keraguan terhadapnya selaku seorang yang kuat menyokong Datuk Seri Abdullah Ahmad Badawi selama ini kecuali 'kegeliaan seketika' yang menyaksikannya tiba-tiba berubah warna.