Mingguan Malaysia,22 Jun 2008 - Ainol Amriz Ismail (Utusan Melayu (M) Bhd, 2008)
Menteri Sumber Manusia, Datuk Dr.S.Subramaniam akan membawa tuntutan Kongres Kesatuan Awam (CUEPACS) berhubung kajian semula Kadar Elaun Kos Sara Hidup (Cola) pada mesyuarat Kabinet, Rabu ini.