Mingguan Malaysia,22 Jun 2008 (Utusan Melayu (M) Bhd, 2008)
Menteri di Jabatan Perdana Menteri, Datuk Seri Mohamed Nazri Aziz memberi jaminan tidak akan ada usul undi tidak percaya terhadap Perdana Menteri, Datuk Seri Abdullah Ahmad Badawi di Parliment, Isnin ini.