Berita Harian, 28 Jun 2008 (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2008)
Mesyuarat Dewan Tertinggi Barisan Nasional (BN) kelmarin mengeluarkan surat tunjuk sebab kepada Parti Maju Sabah (SAPP) supaya menjelaskan hasrat kepimpinan parti itu untuk menyokong untu tidak percaya terhadap Perdana Menteri , Datuk Deri Abdullah Ahmad Badawi.