Berita Harian, 21 Jun 2008 - Sazarina Shahrim (NSTP, 2008)
Sejumlah RM437.23 juta rebat tunai sudah dibayar kepada 56 peratus pemilik kenderaan persendirian yang layak sejak 14 Jun lalu menerusi pejabat pos besar terpilih di seluruh negara.