Berita Harian, 05 Ogos 2008 - Azman Zakaria (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2008)
Datuk Seri Najib Razak mahu kakitangan awam menilai semula peranan mereka dengan pendekatan baru bagi menghadapi cabaran negara pada abad ke-21, meskipun perkhidmatan awam berjaya membangunkan dan meningkatkan keupayaan negara.