Berita Harian, 26 November 2008 - Zainab Mohd Yatim (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2008)
Semua 1.04 juta Peminjam Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional (PTPTN) yang meminjam daripada perbadanan itu sebelum 1 Jun 2008, perlu mengisytiharkan status pinjaman bagi melayakkan mereka mendapat caj perkhirmatan hanya satu peratus mulai tahun depan.