Berita Harian, 29 Oktober 2008 - Khairul Anuar Abdul Samad (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2008)
Semua Pejabat Pendidikan Daerah (PPD) diminta membentuk satu jawatan kuasa permuafakatan bagi membolehkan masalah yang membabitkan didiplin pelajar serta guru dapat membendung dengan cepat.