Berita Harian, 09 Jun 2008 - Choo, Syuhada Abdullah (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2008)
bersama Presiden dan Naib Canselor Management & Science University (MSU), Prof Datuk Mohd Syukri Ab Yajid