Berita Harian, 22 Julai 2008 - Saifuddin Abdullah Datuk (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2008)
Kali terakhir saya mencadangkan pindaan akta iniialah dalam kolum saya 'perspektif'di akhbar ini iaitu ketika mengulas perjalanan pilihan raya kampus institusi pengajian tinggi awam(IPTA) sesi 2007/2008 pada oktober tahun lalu