Berita Harian, 22 Julai 2008 - Norliza Abdullah (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2008)
Lepasan sekolah generasi kini libih cerdik dan pintar.Maklumat yang diperoleh daripada pelbagai sumber antaranya internet memudahkan mereka mengumpul data membuat sesuatu keputusan.