Berita Harian, 05 Ogos 2008 - Azrina Ahzan (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2008)
Menteri Pelajaran, Datuk Seri Hishammudin Hussein akan menyampaikan ucap khas pada Bengkel Memperkukuhkan Kualiti Pendidikan di Asia Tenggara menerusi Rangkaian Kejasama di Yogyakarta, Indonesia pada Khamis ini, sempena lawatan kerja tiga hari ke republik itu mulai hari ini.