Sinar Harian, 14 Ogos 2008 - Ambrose, Arthur (Kumpulan Karangkraf Sdn. Bhd, 2008)
Kerajaan telah bersetuju untuk menurunkan caj perkhidmatan pinjaman Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional (PTPTN) kepada satu peratus berkuatkuasa 1 Jun tahun inii.