Berita Harian , 28 Jun 2008 - Tuan Nazuri Tuan Ismail (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2008)
Kerajaan Pakatan Rakyat di Selangor sekali lagi bertindak memecat kakitangan kerajaan negeri tanpa alasan dan kali ini Naib Canselor Universiti Industri Selangor (unisel), Prof Datuk Dr Mohd Razali Agus, menjadi mangsa.