Kosmo, 09 Julai 2008 (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2008)
Kerajaan Negeri Selangor bersedia menimbang cadangan Jabatan Agama Islam Selangor (JAIS) untuk menaikkan kadar mas kahwin negeri itu bermula tahun depan.